MINŐSÉGI TANÚSÍTVÁNYOK, GARANCIA
A minőség számunkra elsődleges fontosságú, ezért jelentős erőforrásokat fordítunk tesztelésre és minőségellenőrzésre. A magas színvonalat megfelelő garanciákkal támasztjuk alá.
Termékeinkre 2 év garanciát vállalunk, valamint további 2 évig biztosítjuk pót- és cserealkatrészek hozzáférhetőségét. Sattler ponyváink színtartósságára, valamint UV szűrő képességének megtartására 5 év jótállást nyújtunk. Somfy árnyékoló motorjaink és vezérléseink tartósságáért 5 év kezességet vállalunk. A Somfy motorok és elektronikák garanciális feltételeinek részleteiért és a garanciajegy érvényesítéséért, kérem, tekintse meg a www.somfygarancia.hu oldalt!

A garancia nem vonatkozik szerelési vagy nem rendeltetésszerű installációból, működtetésből adódó meghibásodásra. A garancia érvényesítése elsődlegesen a beszerelést végző árnyékolástechnikai cégen keresztül érvényesíthető. A garancia csakis a termékcserére, termékjavításra terjed ki, a gyártó a kiszállási illetve szerelési költségeket nem vállalja. A garancia feltétele a felszerelt termékek vásárlását igazoló bizonylatok (számla) megléte.

Termékeink szavatosságára az általános törvényi előírások az irányadók.
Ablak napellenzők
Szélálló zárások, zippek
Állványos napellenzők
Csuklókaros napellenzők
Gomba ernyők
Ollókaros napellenzők
Pergolák
Roletta-rendszerek
LETÖLTHETŐ ÉMI-TÜV SZAKVÉLEMÉNYEK
AEG 56
(Orosz)
AEG 84
(Orosz)
AEG 56
(Belarus)
AEG 84
(Belarus)
BETÖRÉSVÉDELEM MINŐSÍTÉS (AEG 56, AEG 84 biztonsági rácsok)
Sunbird napvitorlák
Szalagfüggönyök
Veranda télikert-árnyékolók