BIZTONSÁGI-RÁCS
SUNBIRD
BALDACHINOS ERNYŐ
EGYEDI ÁRNYÉKOLÓ
A gyártás során csak a legkiválóbb anyagok kerülnek felhasználásra. Vízállóság, portaszítás, védelem, UV-szűrés.
A különböző árnyékolók mozgatására alkalmazott motorok, az árnyékolástechnika lényeges elemei.
Műszaki információkat tartalmazó táblázat segítségével könnyebben ki tudja választani a megfelelő terméket.
TÍPUSVÁLASZTÓ
KAPCSOLÓDÓ INFORMÁCIÓK
Ideális megoldás boltok kirakatainak, butikok, galériák, szupermarketek, parkolók, éttermek vagy akár irodák bejáratainak védelmére.
Modern üzletközpontok boltjai nagy mennyiségű értékes áruval rendelkeznek. Ezek védelme elsődleges fontosságú. A védelem mellett további kiemelt szempont, hogy az üzlet kirakata mindenkor látható legyen és 24 órában, akár hétvégéken és ünnepekkor is vonzza az érdeklődő szemeket.

Mindezen kritériumoknak tökéletesen megfelel a rács. Elegáns és modern dizájnjával kiválóan beleolvad üzletközpontok, szupermarketek belső építészetébe.
Profilok:

A redőnyrács erős extrudált alumínium profilokból épül fel. Az acélszerkezetekkel ellentétben az alumínium korrózióálló és környezetbarát. A rács profilok duplafalú erősítő profilokkal kombinálhatók, melyek fokozzák a stabilitást nagyobb nyílások esetén is, és egyedi dizájn megoldásokat kínálnak.

Működtetés:

Működtethető tekerőkarral vagy motorral. Az elektromos rácsok esetében egyetlen gombnyomással akár több rács együttes mozgatása is egyszerűen megoldható. Távirányító segítségével már távolról könnyen
nyithatja és zárhatja a védett helyiséget.
A lezárt helyiségbe a fény könnyen bejut és a rács a szellőzést is lehetővé teszi. A lyukasztott profilok egész nap szabad nézelődést engednek a potenciális vásárlóknak.

Tűzbiztos, felnyitása gyors és egyszerű evakuálást tesz lehetővé. Motorizált változata tűzjelző rendszerhez csatlakoztatható, hogy a rács veszély esetén automatikusan felnyíljon. Amennyiben nincs külön vészkijárat a ráccsal ellátott helyiségen, a motoros verziót is kézi vésznyitóval kell ellátni.
Előnyök:

Az erős extrudált alumínium profilok magas védelmet nyújtanak a betörés ellen. A rács lécek duplafalú megerősítő profilokkal kombinálhatók.
Rácspalást verziók AEG 56 és AEG 84 esetén:
AEG 56
AEG 84