UMBROLL
MÉDIASZOBA
 

Az Umbroll® roletták segítségével bárhol, bármikor elszigetelt teret alakíthatsz ki. Rekeszd ki a mindennapi gondokat és bátran légy önmagad, az Umbroll® roletták nyújtotta hangulatos környezetben!

Egy strapabíró és kiválóan működő roletta szerkezet már félsiker, ám ennek az árnyékolónak a lényege mégis a textil. Válassz igényeid szerint - ettől lesz igazán a tiéd!Kapcsolódj ki a sződligeti Korzó Bisztróban, ahol könyökkaros nappelenzőink és szélbiztos oldalfedésünk gondoskodik arról, hogy télen-nyáron komfortosan érezd magad.

A kinti helyiség a hideg időszakban melegen tartható a kiváló hőszigetelésű lateráloknak köszönhetően, nyáron pedig egy gombnyomással nyitott party hellyé alakítható.

Szeretnéd biztonságban tudni az otthonodat akkor is, amikor a világ másik felén vagy?

Akár a lakásból, akár a világ másik feléről, egyetlen gombnyomással vezérelhető bármilyen elektronikus eszköz. A művelet végrehajtása mindkét esetben nyomon követhető az okostelefon vagy a táblagép kijelzőjén, ahol egyértelmű ikonok jelzik az egyes eszközök aktuális állapotát.Tedd meghittebbé a karácsonyt az Umbroll árnyékolók és az iContrALL  rendszerek segítségével. Kucorodj a tévé elé egy pohár meleg kakaóval és töltsd szeretteid körében az ünnepet.

Ha esik, ha fúj, ha dermesztő a hideg, akkor se rejtőzködj otthonod négy fala között. Indulj el felfedezni a várost, vágj bele új kalandokba és él meg minden pillanatot pozitívan.Napos időben közel a természethez, kellemesen jár a levegő a Pergolil védelmében. A szél és eső közeledtével azonban, egy gombnyomásra be tudunk zárkózni a 'szélbiztos' oldalfedés (Lateral) leengedésével.

Búcsúztassuk el együtt a nyár felejthetetlen pillanatait! Nincs is alkalmasabb hely erre, mint a magyar tenger gyönyörű partja!

A videó garantáltan feldobja a hangulatod! Kattints, és nézd te is! :)Ha itt a nyár, akkor elérkezett a strandolás és pihenés ideje!

Élvezd ki a szabadság és jó idő minden percét, kapcsolódj ki, hűsölj az árnyékban egy hideg koktéllal a kezedben és szippants mélyeket a friss nyári szellőből ... és a koktélodból! ;)

Egy felejthetetlen pillanat a barátokkal, zavartalan komfortos környezetben. Kell ennél több?

Igen! Még többször ugyanez! ;)Nincs is jobb egy olyan új otthonnál, ami minden igényedet kielégíti! Az Umbroll termékeivel Te is garantáltan kényelemben érezheted magad! Irányíts mindent, akár egy mozdulattal!

Egy ilyen funkciónak Te sem tudnál ellenállni igaz? És ha végre megtaláltad álmaid otthonát, jöhet is az ünneplés... ;)

Modern kialakításának köszönhetően, az Umbroll napvitorla különleges látványt nyújt, miközben óriási területet árnyékolására is képes.

Az Umbroll Sunbird másik előnye, hogy egyedi igények kielégítésére is alkalmas.
A TV2 népszerű műsorában szakértőként beszéltünk a belső árnyékolókról.

Fény derül többek között arra, melyek a legújabb árnyékolástechnikai fejlesztések, praktikai szempontból melyiket ajánljuk a legjobban és persze arról is szó lesz, idén melyek a legtrendibb darabok!

Te is szeretsz reggel az ablakon beáradó fényre kelni?

Ha igen, akkor váltsd le ébresztőórádat az Umbroll nyújtotta lehetőségekre és kezdj minden napot kényelmesen!Legújabb árnyékolónk, különleges megjelenésével ezerarcúvá teszi az épületet a felhasználó igényeihez maximálisan igazodva, mely minden tekintetet magára vonz.

Leleményes gyermekek hamar felismerik a számukra előnyös lehetőségeket még az árnyékolástechnikában is.

Bizony így van! Nézd csak meg a videót és Te is bizonyosodj meg róla. Jól figyelj! Nem csak a szemed káprázik.Kiváló védőszigetelésének köszönhetően a legbiztosabb menedéket nyújtja egy hideg téli napon.

Izgalmas bemutató cégünk működéséről.

A videó látványosan érzékelteti a gyártás mögötti technológiát és a mérnöki munkát, melynek köszönhetően az Umbroll egyedülálló minőséget képvisel.Szeretnéd, hogy az ünnepekkor Téged is így várjon a kedvesed?

Intelligens vezérlésű árnyékolód a legváratlanabb helyzetekben sem hagy cserben.

Nincs megállás!

Az Umbroll zsaluzia egyre népszerűbb árnyékoló!
Hogy miért?

Nézd meg a videót, hogy Te is megtudd!Az Umbroll egyre népszerűbb!

2016.04.25-től műsortámogatói spot látható és hallható az M1 csatornán, közvetlenül az esti időjárás jelentés után.

Umbroll - Árnyékolás Gördülékenyen

2016.04.25-től egy újabb támogatói spot is bejátszásra kerül az egyik hétfő esti műsör után a VIASAT 3 csatornán.

A 3 másodperces bejátszás, tengerparti környezet hangulatával csábítja a nézőket.

Umbroll - A nap ajándék, az árnyék innováció!Mit takar az  UMBROLL MULTIPED kifejezés?

A 2015-ös stuttgarti árnyékolástechnikai kiállításon már bemutattuk cégünk egyik legújabb fejlesztését; a vakolható zsaluzia lefutósín rendszert, melyhez redőny és/vagy szúnyogháló is integrálható.

A rendszer olyan igényeket elégíthet ki - árnyékolás fronton - melyekről talán eddig csak álmodott!

Tekintse meg rövid bemutató videónkat!

A minimalista stílushoz is kiválóan illő ROLL-SHADE kiemelt figyelmet kap a vásárlók körében. Hogy miért? Mert egy egészen új és merész elképzelés megvalósításának köszönhetően sikerült elrejteni a napellenző kinyúlásáért felelős karokat.

A végeredmény egy különösen vonzó megjelenésű, elegáns és a hagyományos kiszereléshez képest dupla UV védelmet biztosító napellenző lett. Tekintse meg videónkat! Ha személyesen is szeretné megtekinteni a ROLL-SHADE napellenzőt, kérje viszonteladó Partnerünket, hogy kísérje el Önt a bemutatótermünkbe.


UMBROLL BEMUTATÓTEREM

Az UMBROLL termékek bemutatását szolgáló exkluzív termünben könnyebben el tudja képzelni, hogyan is mutatna az Ön otthonában vagy az épületén egy-egy hőn áhított árnyékoló.

Ha szeretne élni a lehetőséggel és szívesen ellátogatna bemutatótermünkbe, kérje egyik viszonteladó partnerünk segítségét. Az Önt kiszolgáló kereskedő, időpontot foglal a terem használatra és el is kíséri oda. A teremben kialakított tárgyaló-sarkok valamelyikében megbeszélhetik a részleteket nyugodt és inspiráló környezetben. Ha viszonteladó partnert keres, klikkeljen a Partnerhálózat menüpontra.