JOGI ÉS ADATVÉDELMI NYILATKOZAT
Kérjük, hogy a honlap (webhely, weboldal) használata előtt figyelmesen olvassa el ezt a jogi nyilatkozatot. Jelen nyilatkozat szabályozza a weboldal és a rajta szereplő valamennyi képi, szöveges és egyéb információ Ön általi használatát.

Általános bevezetés

Az "umbroll.hu" weboldalt  a Roll-Lamell Kft. (székhely: 2120 Dunakeszi, Bem u. 5.) üzemelteti és kezeli (továbbiakban: "Roll-Lamell Kft.").

A webhely megnyitásával és használatával Ön elfogadja, hogy a jelen nyilatkozatban lévő irányelvek kötelező érvényűek Önre. Amennyiben nem ért egyet a nyilatkozatban foglaltakkal, ne használja a webhelyet. A Roll-Lamell Kft. egyéb webhelyei eltérő feltételekkel működhetnek, így az egyéb webhelyekre vonatkozó feltételek nem vonatkoznak az "umbroll.hu" webhelyre - ez alól kivétel a "roll-lamell.hu" honlap felhasználási feltételei, melyek - jelen jogi nyilatkozattal együtt nem csak a felhasználókra, hanem az internetes oldalakat elérhetővé tevő közvetítő szolgáltatóra és annak minden érintett külső és belső munkatársára is vonatkoznak, illetve kötelező érvényűek.

Jelen jogi nyilatkozat minden Viszonteladó Partnerünkre is érvényes, függetlenül attól, hogy szerepel-e a partnerhálózat menüpontban elérhető keresőben vagy sem.

Szellemi tulajdonjogok

Minden szellemi tulajdonjog, beleértve a webhelyen szereplő valamennyi szöveg, illusztráció, és egyéb anyag szerzői vagy védjegyjogai, a Roll-Lamell Kft. tulajdonát képezi, vagy a megfelelő tulajdonos jóváhagyásával került a webhelyre.

Önnek jogában áll a webhely egyes részeit kinyomtatni és más személyekkel megosztani az alábbi feltételekkel:

- Mindezt kizárólag tájékoztató jelleggel teszi.
- Az Ön által készített valamennyi másolaton feltünteti az információ forrását (umbroll.hu) és a felhasznált szellemi termék kizárólagos tulajdonosát, mint céget (Roll-Lamell Kft.) és a termékektől elválaszthatatlan márkanevet (Umbroll).

Tiltások

Előzetes írásbeli jóváhagyásunk nélkül Önnek tilos ellenőrizhetetlen kereskedelmi célokra használni a webhelyet, illetve annak bármely részét (vagy ezek másolatát). Előzetes jóváhagyásunk nélkül tilos módosítani a webhelyet (vagy annak bármely részét, beleértve a tárhely teljes tartalmát), vagy belefoglalni azt bármilyen más műbe (például nyomtatott dokumentumba, blogba vagy harmadik fél webhelyébe). Tilos továbbá a jóváhagyásunkkal felhasznált, jelen webhelyről származó információk oly módon való módosítása, amely bármely harmadik félben azt az érzetet keltené, hogy az nem kötődik az UMBROLL márkanévez vagy nem a Roll-Lamell Kft. szellemi alkotása. Jelen honlapon található termékek semmilyen formában nem mutathatóak be úgy, mint ha azok másvalaki termékei lennének, illetve nem köthetőek más márkanévhez.

Tartalom és felelősség

A webhely kizárólag tájékoztató jelleggel működik. A Roll-Lamell Kft. nem garantálja a webhely tartalmának helyességét, naprakészségét és teljességét, sem a webhely hibamentes működését. Az előbbiekből származó, felhasználókat érintő bármilyen jellegű kárért a honlap üzemeltetője és kezelője nem vállal felelősséget sem erkölcsi, sem anyagi vonatkozásban, mivel a legnagyobb gondosság ellenére is fennáll az emberi tévedés esélye. Az információk pontosságáról minden esetben győződjön meg kereskedő partnerünknél, vagy az Umbroll márka képviseletéért felelős információs vonalon. (+36 30 981 1249) Észrevételeit természetesen szívesen fogadjuk, melyet írásban nyújthat be nekünk a fejlesztes@roll-lamell.hu e-mail címen.

Beágyazott webhely technológia

Jelen webhely a Youtube.com beágyazott lejátszó technológiáját használja. A jelen webhely használatával Ön elfogadja a webhely használatának feltételeit. Azzal, hogy tartalmat továbbít a jelen webhelyre a youtube.com webhelyen keresztül, Ön a youtube.com használatának feltételeit (www.youtube.com/t/terms) is elfogadja.

Beküldött információ

Ha Ön bármilyen információt vagy anyagot küld nekünk jelen honlapunkon található elérhetőségek valamelyikén keresztül, azzel beleegyezik abba, hogy ezt az információt és anyagot tetszésünk szerint, térítésmentesen felhasználhatjuk, továbbá megerősíti azt, hogy az információk felhasználása nem sérti más személyek jogait.

Adatvédelem

A jelen webhelyen keresztül megadott személyes adatok, például név és e-mail cím használata az alábbi adatvédelmi nyilatkozatunknak megfelelően történik:

Adatvédelmi Nyilatkozat

- Minden vonatkozó adatvédelmi törvényt és előírást figyelembe veszünk és együttműködünk az adatvédelmi hatóságokkal.
- Az index oldalon beépített php űrlapfeldoglozó (kapcsolatfelvételi lehetőség) által továbbított üzenet elküldésével, Ön beleegyezik abba, hogy az önszántából megadott adatokat cégünk munkatársai láthatják és felhasználhatják vállalatunk ügyeinek előmozdítása érdekében, figyelembe véve az üzenet tartalmát, célját és annak okát.
- Az üzenetküldéskor megadott információkat nem tároljuk, nem gyűjtjük, harmadik fél számára nem adjuk ki.
- A megadott személyes adatokat (név, email cím) a felhasználáskor bizalmasan kezeljük.
- Az üzenetküldési űrlapot gyermekek nem használhatják.
- Amennyiben ezt jogszerű ok indokolja, a személyes adatait a hozzájárulása nélkül is felhasználhatjuk, a fentiektől eltérő módon.

Kapcsolatfelvétel

A kapcsolatfelvételi űrlap nem használható arra, hogy Viszonteladó partnereink megkerülésével nagykereskedelmi áron vásároljon tőlünk Umbroll termékeket.

Ha bármilyen kérdése vagy panasza lenne webhelyünkkel kapcsolatban, forduljon hozzánk az alábbi címen: Roll-Lamell Kft. 2120 Dunakeszi, Bem u. 5. vagy fejlesztes@roll-lamell.hu

További rendelkezések

Fenntartjuk a jogot a jelen jogi nyilatkozat előzetes értesítés nélküli módosítására és megváltoztatására. Ezen jogunkat a jövőre vonatkozóan is fenntartjuk. A jelen jogi nyilatkozatra és a webhely Ön általi használatára Magyarország (Magyar köztársaság) jogrendje vonatkozik.